Cum alegi cel mai potrivit cărucior pentru copilul tău. Aspecte importante!

72911815 2863771096988733 7531279154159812608 o

Dacă ești în așteptarea unui bebeluș, cu siguranță ți-ai făcut o listă cu tot ce-ți trebuie pentru cel mic. Pat pentru bebe, cărucior, accesorii, sticluță, suzetă – pe toate le vei căuta în magazinele specializate în produse pentru copii. Căruciorul este unul din lucrurile pe care le vei alege meticulos, având o mulțime de cerințe și așteptări de la acest produs.

O idee bună ar fi să te informezi mai mult despre cărucioarele pentru bebeluși de tip 2 în 1. Acest tip de cărucioare au landou, cu plan perfect orizontal, unde bebelușul poate fi culcat. Căruciorul 2 în 1 este folosit de la naștere și până la 5-6 luni, și, dacă dispune și de varianta de vară ori sport, poate fi folosit până la trei ani sau chiar mai mult.

Cărucioarele 2 în 1 sunt practice, comode și apreciate de mame pentru simplul fapt că le oferă posibilitatea să-l aleagă o singură dată și să le folosească ani la rând.

Cum trebuie să fie un cărucior 2 în 1 perfect?

Înainte să te decizi să achiziționezi un anumit produs, gândește-te la următoarele aspecte:

  • Cărucioarele pentru copii trebuie să fie ușor de transportat. Poți să-ți închipui că locuiești la un etaj superior și, în lipsa unui ascensor ești nevoit să cari zeci de kilograme pe scări? Iar dacă ai totuși ascensor, asigură-te că îi cunoști dimensiunile și, astfel, cumperi un cărucior pentru copii ce se încadrează în spațiul acestuia. Altfel, tot la scări ajungi.

 

  • Greutatea căruțului nu ar trebui să se răsfrângă asupra calității acestuia. Despre calitate vorbesc materialele din care este făcut căruciorul. În interior și exterior este important să fie materiale trainice și care permit copilului să se miște, să respire calm și să se bucure de plimbări. Sistemul de pliere trebuie să fie unul cât se poate de comod. Dacă este bun căruciorul, nu vei sta cu orele să-l strângi și să-l desfaci.

 

  • Când ai copil mic, acest lucru, aparent banal, este unul la care merită să atragi atenția. Copilul tău trebuie să se simtă în siguranță. Acest lucru se referă mai ales la varianta sport, numită în popor „cărucior de vară”. Spătarul trebuie să se regleze comod și sigur. Plus la toate este recomandat să fie dotat cu centuri de siguranță. Ținând cont de faptul că această variantă a căruciorului pentru copii se folosește când deja cel mic nu mai poate sta liniștit și va tot încerca să se ridice, să cunoască lumea, să-și cunoască anumite capacități, centurile îl vor tempera. fără disconfort și stres. Cel puțin pentru o perioadă.

Unde găsești cele mai fiabile și accesibile cărucioare 2 în 1?

Pe lângă toate criteriile de siguranță, comoditate, aspect, enumerate mai sus, părinții își rezervă dreptul de a atrage atenția și la prețul achiziției. Odată cumpărat, căruciorul pentru bebeluși trebuie să demontreze că-și merită banii. Locul unde te poți asigura că ai făcut o achiziție corectă este magazinul online tinytotsbebe.ro. Aici găsești cărucioare 2 în 1 sigure, comode și pentru toate gusturile.

Share

You Might Also Like

Lasă un răspuns