Baby Einstein – Centru de Activitati cu Jucarie Electronica Curiosity Cove

Încurajează învățarea cu Jumperul cu activitati 2-în-1 Baby Einstein Ocean Explorers Curiosity Cove.

Acesta dispune de un scaun care se rotește la 360 de grade, iar bebelușul poate experimenta priveliștile și sunetele oceanului din orice unghi în timp ce sare, explorează și se joacă cu acest jumper cu tema oceanică și jucării detașabile.

Cele 3 moduri de joc îl ajută pe bebeluș să exploreze melodii, să activeze simțurile și să învețe culori și numere în 4 limbi – engleză, franceză, germană și spaniolă.

Cântecele și luminile îl implică pe bebeluș în timp ce sare, iar jucăria electronică detașabilă Neptune the Turtle îl ajută pe bebeluș să invete în timpul jocului.

Pe măsură ce bebelușul se dezvoltă jumperul poate fi ajustat pe 4 înălțimi oferindu-i copilului un spațiu sigur pentru a explora și a se juca de la vârsta de 6 luni până la 1 an sau până ce atinge greutatea de aprox 11 kg.

Baby Einstein – Centru de Activitati cu Jucarie Electronica Curiosity Cove

Include 3 moduri de joaca:

  • Modul pian îi permite copilului să creeze un cântecel.
  • Modul Melodie redă 10 melodii și 7 sunete oceanice.
  • Modul de învățare reda culorile și numerele în 4 limbi.

Jucăria detașabilă Neptune the Turtle luminează și îi permite copilului să asculte muzica și sa invete în timp ce se joaca.
Include 6 jucării interactive:

  • 2 bare de jucării cu margele ,
  • 1 set de carduri,
  • 1 jucărie cu pestisor,
  • 1 bilă cu crab și o jucărie electronică Neptune the Turtle.

Baby Einstein – Centru de Activitati cu Jucarie Electronica Curiosity Cove

Instrucțiuni și îngrijire

  • Pernuța scaunului – Spălați la mașină scaunul din material textil în apă rece. Utilizați un ciclu de spălare blând, fără înălbitor. Uscați la aer.
  • Piese din plastic – Ștergeți cu o cârpă umedă și săpun . Uscați la aer. Nu scufundați în apă.
  • Cadru – Ștergeți cadrul metalic cu o cârpă moale și săpun delicat.

Despre Baby Einstein

Istoria Baby Einstein a inceput in urma cu peste 15 ani, cand o mamica ambitioasa si-a propus sa ii transmita bebelusului ei dragostea sa pentru arta si muzica. Produsele au evoluat de-a lungul timpului, insa fara a-si pierde farmecul si caracteristicile inconfundabile.

Ce le deosebeste de alte jucarii?

Faptul ca acestea au fost create din perspectiva bebelusilor! Fiecare jucarie Baby Einstein dezvolta o combinatie unica de obiecte, muzica, arta, limbaj, forme, elemente din natura, iar bebelusii adora sa descopere fiecare activitate si sa devina la randul lor un ‘Baby Einstein’!

Melodiile alese pentru jucariile Baby Einstein sunt linistitoare si stimulative, iar imaginile viu colorate si texturile diferite ale jucariilor ii vor ajuta pe bebelusi la stimularea vizuala si tactila. Toate aceste caracteristici unice, fac ca jucariile Baby Einstein sa fie perfecte pentru primii ani de viata ai micutului.

Dimensiuni : 85 (H) x 89 (L) x 89 (D) cm.
Interval de vârstă: 6 – 12 luni.
Baterii: necesita 3 baterii AA (nu sunt incluse).