Stoc epuizat

Baby Einstein – Centru de activitati Airplaine Jumper

Centrul de activități Airplane Adventure Jumper de la Baby Einstein o activitate 2 în 1 care îi permite bebelușului să piloteze avionul spre o aventură multisenzorială cu peste 20 de melodii, sunete, lumini, un scaun reglabil cu 4 poziții de înălțime si care se rotește la 360 de grade. Micutul activează cântecele și luminile Centrului cu fiecare săritură pentru o decolare stimulată senzorial. Stația de jucărie electronică, detașabilă, are 10 componente interactive, inclusiv 7 butoane, o manetă de accelerație și un volan pentru a ajuta copilul să piloteze. Cele 7 jucării și activități multisenzoriale ajuta la dezvoltarea dexteritatii și a relatiei cauza-efect

559 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: 11710 Categorie:

Cele 7 jucării și activități multisenzoriale ajuta la dezvoltarea dexteritatii și a relatiei cauza-efect care sunt foarte importante in aceasta perioada. Personajele îndrăgite Baby Einstein Ocean Explorers, precum Cal, Zen și Neptun, servesc drept copiloți ai bebelușului.

 Toate caracteristicile:

  • Centrul de activități se rotește la 360 de grade.
  • Cele peste 20 de melodii și sunete sunt activate prin mișcările micutului: sărituri, apăsări, accelerări și întoarceri.
  • Bebelușul poate învăța forme, culori și numere în 4 limbi – engleză, spaniolă, franceză și germană.
  • Suprafețele se șterg cu un șervețel, iar pernuța de scaun detașabilă se poate spăla la mașină.
  • Se regleaza în 4 poziții diferite pe înălțime.
  • Dispune de 2 moduri de joaca.

Despre Baby Einstein

Istoria Baby Einstein a inceput in urma cu peste 15 ani, cand o mamica ambitioasa si-a propus sa ii transmita bebelusului ei dragostea sa pentru arta si muzica. Produsele au evoluat de-a lungul timpului, insa fara a-si pierde farmecul si caracteristicile inconfundabile.

Ce le deosebeste de alte jucarii?

Faptul ca acestea au fost create din perspectiva bebelusilor! Fiecare jucarie Baby Einstein dezvolta o combinatie unica de obiecte, muzica, arta, limbaj, forme, elemente din natura, iar bebelusii adora sa descopere fiecare activitate si sa devina la randul lor un ‘Baby Einstein’!

Melodiile alese pentru jucariile Baby Einstein sunt linistitoare si stimulative, iar imaginile viu colorate si texturile diferite ale jucariilor ii vor ajuta pe bebelusi la stimularea vizuala si tactila. Toate aceste caracteristici unice, fac ca jucariile Baby Einstein sa fie perfecte pentru primii ani de viata ai micutului.