Scaun de masa rotativ Muuvo Choc White

Scaun de masa rotativ Muuvo Choc White Scaunul este realizat din lemn, metal și plastic compus în așa fel încât să creeze un scaun minimalist și în același timp funcțional, cu o formă elegantă. Datorită calității lucrării sale, se va încadra cu succes într-o bucătărie modernă sau în interiorul sufrageriei. Un copil mic va putea folosi acest scaun înalt pe tot parcursul vieții sale. Vrei să știi cum este posibil acest lucru? Citiți mai departe.

Detalii:

În Muuvo Choc, copilul mic își poate mânca singur singurele prime mese, datorită cărora va învăța să fie independent. Bebelușul are o tavă mare pe care se pot potrivi bolul, canita cu apa și nelipsita jucarie. Începuturile de a mânca pot fi dificile, așa că tava scaunului este dublă – o puteți îndepărta cu ușurință și o puteți spăla și mai ușor. Același lucru este valabil și pentru inserția scaunului – poate fi ușor îndepărtat și spălat.

Tava dublă

poate fi reglată sau dezasamblată complet atunci când copilul crește. Scaunul poate fi apoi atașat la masă și permite copilului să mănânce împreună cu adulții – va fi fericit.
Spătarul scaunului Choc este reglabil pe înălțime și poate fi demontat complet.
Siguranța bebelușului este asigurată de un ham de cinci puncte cu lungime și înălțime reglabile. Chiar și atunci când copilul mic începe să se ridice pe scaun (și este aproape sigur că va începe) – nu este în pericol să cadă.

Picioarele distanțate larg

ale scaunului previn pierderea echilibrului chiar și cu cel mai neastamparat copilas in el.

Când scaunul nu mai este necesar pentru a mânca, acesta poate fi folosit în continuare ca scaun de joacă pentru bebelușul dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să demontați extensia piciorului, să instalați dopurile și avem un scaun jos – distrați-vă!
Copiii cresc și nevoile lor se schimbă. În timp, copilul mic va deveni mai mare, va începe să se așeze pe scaunul „adult” de la masă. Nu înseamnă totuși că trebuie să-și ia rămas bun de la scaun. În doar câteva momente le puteți transforma într-un scaun înalt cu o capacitate de încărcare de până la 110 kg!

Caracteristici:

 • Sezutul se poate roti la 360 grade cu 5 pozitii de fixare
 • Sezut confortabil, cu husa detasabila  din piele ecologica, usor de curatat
 • Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte, cu bureti pentru umeri
 • Tava reglabila si detasabila
 • Tava dubla pentru mancare, prima tava poate fi usor indepartat pentru curatare
 • Baza tavitei este echipata cu bara de protectie in forma de T
 • Suport pentru picioare confortabil, cu 2 pozitii
 • Picioarele scaunului sunt prevazute cu o protectie din silicon

Modelul de Scaun de masa rotativ Muuvo Choc White este utilizabil de la 6 luni pana la o greutate de 15 kg ai copilului in modululul de bebelusi, transformandu-se in scaun mormal se poate sustine maxim 110 kg

 • Fabricat in conformitate cu standardul European EN 14988
Modelul de Scaun de masa rotativ Muuvo Choc este foarte stabil ideal pentru inceperea diversificarii bebelusului.

Pentru a se adapta nevoilor parintilor si ale bebelusilor, Scaun de masa rotativ Muuvo Choc 

 • Poate fi utilizat in 3 moduri: scaun de masa, scaunel prin indepartarea prelungirii picioarelor de lemn sau ca inaltator scaun de masa prin montarea pe un scaun

Cand se apropie diversificarea bebelusului multi parinti sunt derutati de multitudinea produsele oferite de piata. Pentru alegerea corecta a scaunului de masa si ale accesoriilor pentru diversificare este nevoie de studiu intens pentru a face alegerea corecta  nevoilor fiecaruia.

 • Garanția se acordă pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării. Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate din utilizarea necorespunzătoare.
  Produsul se comercializeaza sigilat si ambalat in ambalajul producatorului si contine intructiuni de montaj.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun de masa rotativ Muuvo Choc White”

Ați putea dori, de asemenea…