Stoc epuizat

Baby Einstein – Carticica educativa Explore & Discover

Nu este niciodata prea devreme pentru a deveni pasionat de carti. Cu fiecare pagina, bebelusul tau va descoperi sunete noi, imagini din viata reala si bucuria de a descoperi o carte buna. Bucla de legatura va permite sa atasati aceasta jucarie la scaune auto, carucioare si multe altele.

39 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: 90676 Categorii: ,

Carticica este formata din 4 pagini din tesaturi incretite pentru dezvoltare tactila.

  • Recomandata pentru dentitie si pentru utilizarea in masina

  • Jucarie usor de transportat – include inel de prindere

  • Sfoara inelului este suficient de lunga pentru ca bebelusul sa ajunga la jucarie cand este asezat

Despre Baby Einstein:

Istoria Baby Einstein a inceput in urma cu peste 15 ani, cand o mamica ambitioasa si-a propus sa ii transmita bebelusului ei dragostea sa pentru arta si muzica. Produsele au evoluat de-a lungul timpului, insa fara a-si pierde farmecul si caracteristicile inconfundabile.

Ce le deosebeste de alte jucarii?

Faptul ca acestea au fost create din perspectiva bebelusilor! Fiecare jucarie Baby Einstein dezvolta o combinatie unica de obiecte, muzica, arta, limbaj, forme, elemente din natura, iar bebelusii adora sa descopere fiecare activitate si sa devina la randul lor un ‘Baby Einstein’!

Melodiile alese pentru jucariile Baby Einstein sunt linistitoare si stimulative, iar imaginile viu colorate si texturile diferite ale jucariilor ii vor ajuta pe bebelusi la stimularea vizuala si tactila. Toate aceste caracteristici unice, fac ca jucariile Baby Einstein sa fie perfecte pentru primii ani de viata ai micutului.